Kubb32 0 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 (edytowane) IP: MAGICDROP.PL / MC.MAGICDROP.PL Tryb: MegaDrop Dla graczy premium i no-premium! Liczba slotów: 100 Wersja: 1.7.X-1.8.X Eventy codziennie o godzinie 19:30! Mega drop (W BLOKACH, DUZY PROCENT)Waluta serwerowa, za którą możesz kupić u villagerów mega bronie! SCREENSHOTY Edytowane 12 listopada 2016 przez Kubb32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Rak wersja,rak tryb,pewnie rangi VIP itp. mają dużą przewagę nad zwyklymi graczami... 1/10 Mine1998 i vuxeim 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 21 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 słabe grałem i po 30 sekundach wyszedłem Bananowiec i Plowek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youtuber1337 0 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) Admini to głupki! Ja się zbugowałem w ścianie (czyli monster) i jest też głupi bo robił turniej "bijecie się na killaurze" //Poprawiam formatowanie i błędy ortograficzne ~ Edytowane 21 stycznia 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Serwer nie działa, przenoszę do archwium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi