Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Czy można zrobić skrypt który dodaje nam bota gracza na serwer który nic nie robi? Ponieważ mam taki hosting co jak jest 0 graczy to się serwer wyłącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 aham czyli aternos ??? A odpowiadając na twoje pytanie to nie (a przynajmniej według mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 30 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 1 godzinę temu, Robinek napisał: aham czyli aternos ??? A odpowiadając na twoje pytanie to nie (a przynajmniej według mnie) Nie, mam płatny jednorazowo po 5zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 W zależności od sposobu sprawdzania może pomóc FakePlayers lub modyfikacja Query Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 (edytowane) @Krzysiek Rysiek Jeżeli serwer ten ma być do max 10 osób to polecam ci na Maxcraft najtanszy wykupić. Ja wykupiłem na 3 miesiące za 14zł i jestem zadowolony //EDIT Jakoś tak 14zł Edytowane 31 października 2016 przez Zaaxel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdesSki1337 2 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 (edytowane) Myślę że nie da się zrobić skryptu na takiego bota. zrób sobie serwer na hostingu TitanAxe. Hosting bardzo tani i łatwy w obsłudze. Pozdrawiam //EDIT Serwer 1GB za jakoś (1 zł) Edytowane 31 października 2016 przez AdesSki1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 31 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 3 godziny temu, Zaaxel napisał: @Krzysiek Rysiek Jeżeli serwer ten ma być do max 10 osób to polecam ci na Maxcraft najtanszy wykupić. Ja wykupiłem na 3 miesiące za 14zł i jestem zadowolony //EDIT Jakoś tak 14zł Mam serwer 64 sloty. Ma być to serwer publiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiek Rysiek 5
Czy można zrobić skrypt który dodaje nam bota gracza na serwer który nic nie robi? Ponieważ mam taki hosting co jak jest 0 graczy to się serwer wyłącza.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi