xBG 39 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Witam , zaczyna mnie ch*j strzelać jak widzę te dzieci które piszą żeby im napisać skrypt który ma być rozbudowany . .. MOJE propozycje : ● tematy w tym dziale można pisać od 50 postów ● tematy bez zaczetego kodu idą do kosza ● ee no nie wiem jak bd wiedział to dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Było (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!). Do przeglądania zleceń, a tym bardziej do odpowiadania w nich nikt Cię nie zmusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi