PolskiCiastek 6 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Witeam mam taki skrypt który w połowie działa bo działa mi noc co 5 sekund ale nie działa wykonywanie przez konsole komendy /lightning oto ten skrypt pomocy on script load: wait 5 seconds execute console command "time set night" execute console command "lightning" every 5 seconds: execute console command "time set night" execute console command "lightning" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heyn 46 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 możeż mi powiedzieć jak działa komenda /lightning ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Zamiast lightning wpisz thor i to nie będzie strzelalo w randomowe miejsca bo Tak nie może zadzialac musisz potem napisac w kogo ma trafic no i dodaj jeszcze loop all players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PolskiCiastek 6
Witeam mam taki skrypt który w połowie działa bo działa mi noc co 5 sekund ale nie działa wykonywanie przez konsole komendy /lightning
oto ten skrypt pomocy
on script load:
wait 5 seconds
execute console command "time set night"
execute console command "lightning"
every 5 seconds:
execute console command "time set night"
execute console command "lightning"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi