chicken 0 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Napisze mi ktoś skrypt na level z mobów np. z wilka który się nazywa &bWilk &4[Lv. 1] dostajemy 10 expa a za lvl.2 dostajemy 20 expa prefix na chatcie [Lvl {Level}] [Ranga] [Nick] [Wiadomość] pod komendą /poziom pokazuje który mam poziom i ile nam brakuje a na tym pasku expa na dole pokazuje tez nasz level jeśli mamy 2 level to tam jest 2 i tak dalej P.S. Szybko potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 wydaje mi się że był taki skrypt :I poszukaj w zakładce Skrypty na głównej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NieJestemBotem 6 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 SuperSpaceGamer, napisał coś podobnego do twoich wymagań... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chicken 0 Opublikowano 27 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Ale ze nie dziala mi cos ten skrypt. Moglby ktos napisac tak do 3 poziomu i po 10 expa za zabicie &aWilk &4[Lv. 1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NieJestemBotem 6 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 8 godzin temu, chicken napisał: Ale ze nie dziala mi cos ten skrypt. Moglby ktos napisac tak do 3 poziomu i po 10 expa za zabicie &aWilk &4[Lv. 1] Pobierz SkQuery oraz WildSkript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chicken 0 Opublikowano 28 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 (edytowane) NieJestemBotem ale nie moge wilka nazwac &aWilk &4[Lv. 1] Edytowane 28 października 2016 przez chicken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 hmm Epic Boss lub MythicMob coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chicken 0 Opublikowano 31 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Mam mythicmob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Dnia 31.10.2016 o 14:36, chicken napisał: Mam mythicmob Z tego co pamiętam to działa na mythic mobs pod warunkiem że wyświetla się nazwa moba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
chicken 0
Napisze mi ktoś skrypt na level z mobów
np. z wilka który się nazywa &bWilk &4[Lv. 1] dostajemy 10 expa a za lvl.2 dostajemy 20 expa
prefix na chatcie [Lvl {Level}] [Ranga] [Nick] [Wiadomość]
pod komendą /poziom pokazuje który mam poziom i ile nam brakuje
a na tym pasku expa na dole pokazuje tez nasz level jeśli mamy 2 level to tam jest 2 i tak dalej
P.S. Szybko potrzebuje
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi