xBG 39 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Siema , na wstępie chciałbym powiedzieć ze odchodzę z forum.Na jak długo ? Nie wiem,po prostu zaczynam wszystkim rzygać.Znudził mi się minecraft,cs go, siedzenie na yt.Robie sobie detox od internetu bo zaszlo to za daleko. DZIĘKUJĘ @Wizzard za to ze nauczyłeś mnie ze plagiat to zło @jahumen dzięki za te krytykę 1 skryptów,wiedziałem co poprawić @Derpy Hooves za te punkty KC oraz wszystkim innym DZIĘKI byliście mega społecznością Żegnajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 przerabialem temat kilka razy, i tak wrocisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 12 minut temu, Wizzard napisał: przerabialem temat kilka razy, i tak wrocisz wiem,że wroce ale robie przerwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi