XBeTeRR 63 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Zostanę technikiem oferuje pisanie skriptów na całkiem nie złym poziomie do tego java (eclipse) pisanie pluginów/przerabianie . Zapraszam do współpracy Kontakt: STEAM: XBeTeRR (Opis profilu ala kennys ) FORUM: (TUTAJ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 18 godzin temu, XBeTeRR napisał: Zostanę technikiem oferuje pisanie skriptów kys. Pozwól że po tym zdaniu wskaże Ci podstawowy błąd początkującego - w pluginie Skript pisze się skrypty z (z ang. scripts). 18 godzin temu, XBeTeRR napisał: [...] na całkiem nie złym poziomie [...] To na "nie złym poziomie" czy "nie dobrym"? By the way - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 18 godzin temu, XBeTeRR napisał: do tego java (eclipse) pisanie pluginów/przerabianie. Może jakieś przykładowe prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 java (eclipse) pisanie pluginów/przerabianie słowo "przerabianie" na tym skonczylem czytac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBeTeRR 63 Opublikowano 25 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 @Wizzard Po 1.Dla mnie to ma małe znaczenie czy skrypt czy skript chociaż wiem że pisze się skrypt drobny błąd. Po 2. Jestes jakis niedorozwinięty ? Którego słowa nie rozumiesz cytuje " Na całkiem nie złym poziomie" Po 3. Wszystkie prace poszły sie jeb** po tym jak mi się komputer nagle zepsuł @xBG A na czym miałes skonczyc czytac to tyle ile napisałem kolejny kurcze niedorozwój . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 1 minutę temu, XBeTeRR napisał: @Wizzard Po 1.Dla mnie to ma małe znaczenie czy skrypt czy skript chociaż wiem że pisze się skrypt drobny błąd. Po 2. Jestes jakis niedorozwinięty ? Którego słowa nie rozumiesz cytuje " Na całkiem nie złym poziomie" Po 3. Wszystkie prace poszły sie jeb** po tym jak mi się komputer nagle zepsuł @xBG A na czym miałes skonczyc czytac to tyle ile napisałem kolejny kurcze niedorozwój . Widać że nie rozumiesz pojęcia ironii. Napisałem to tylko we formie żartobliwie - powinno być "na dobrym poziomie". Co do niedorozwoja - zastanów się czasem co do kogo mówisz (nie ukrywam, rzucam różnymi określeniami, ale zastanowie się kilka razy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBeTeRR 63 Opublikowano 25 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 @Wizzard Dobra mój błąd przepraszam cie za to w sensie pluginów dopiero sie ucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 (edytowane) Zamiast "nie złym poziomie" to się pomyliłeś, ponieważ powinno być na "bardzo dobrym poziomie". I zapomniałeś dopisać, że umiesz załatwić bardzo fajne pluginy ale za kase dla nich co dawają plugin. Edytowane 28 października 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi