Robinek 64 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 IP: Później podam nowe ip xd WERSJA: 1.8 - 1.9 "INFORMACJE O TRYBACH" Serwer Bungeecord z kilkoma trybami m.in. Skyblock Minigry PvP oraz RPG Wszystko postawione na wytrzymałym dedyku ! 0 lagów ! "CO I JAK?" Serwer jest w fazie BETA ! Dlatego jest zapowiedzią Dopracowujemy jeszcze tryby Założyciel / Opiekun : Robinek GlobalMod / Opiekun : kinkston Skrypter / Mod : kubastion CO DO INNYCH RANG REKRUTACJA ON ! (teraz potrzebuję budowniczego) ScreenShot (wkrótce) Trailer (wkrótce) ZAPRASZAMY SERDECZNIE już wkrótce ! //Przywracam posta i nazwę tematu ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Szkoda ,że czyjaś grafika. Może opisz tryby. Najważniejsze zalety trybu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vuxeim 51 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Chętny jestem do pomocy! Więcej informacji na /pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 23 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Godzinę temu, Daltone napisał: Szkoda ,że czyjaś grafika. Może opisz tryby. Najważniejsze zalety trybu. Będę robił ss i trailer Godzinę temu, Turas napisał: Chętny jestem do pomocy! Więcej informacji na /pw. Zapraszam podanie wyśli na pw Smyrfix, kupeczkaxd i Smyrfix1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 BIORĘ SERIO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Co do aktualnej grafiki: Spoiler Co do ogólnej prezentacji serwera: Spoiler DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 24 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 (edytowane) kuzwa a dzisiaj chciałem brać Gwizdnęli mi z przed nosa Edytowane 24 października 2016 przez Robinek kupeczkaxd, Smyrfix i Smyrfix1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LosTigeros 57 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 44 minuty temu, Robinek napisał: kuzwa a dzisiaj chciałem brać Gwizdnęli mi z przed nosa Wybacz, ale zapytam. CZY WY TWORZYCIE PROJEKT I NAWET NIE ZAJĘLIŚCIE DOMENY?! (tego nie dało się małymi napisać, wybacz). Przepraszam Was bardzo, ale jak można o czymś takim zapomnieć? Tworzycie projekt, coś tam w ogóle jest? Pewnie kolejny enderchest (#WYDAJNAMASZYNA) czy Mintshost VPS pod MC... 19 godzin temu, Robinek napisał: 0 lagów ! Taaaak, w takim przypadku jest tak bardzo prawdopodobne jak opad śniegu w Polsce podczas wakacji letnich. Pewnie zapomnicie że lagów miało nie być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuvuś 23 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 48 minut temu, Robinek napisał: kuzwa a dzisiaj chciałem brać Gwizdnęli mi z przed nosa Najpierw się kupuje domenę, a później o niej pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 przepraszam za określenie, ale zje*ałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 24 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 5 minut temu, Wizzard napisał: przepraszam za określenie, ale zje*ałeś Wiem xd ale dobra zaklepie inną nazwę tematu można zmienić xd Smyrfix1, kupeczkaxd i Smyrfix 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 24 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 LosTigeros vps ale planuję dedyka Co do głupoty xd wiem mój błąd xd ale czasu nie cofnę Tak jak napisałem @up Wezmę inną Smyrfix1, kupeczkaxd i Smyrfix 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 przecież to logo firelanda od @kukubaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 24 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Temat do zamknięcia Smyrfix, Smyrfix1 i kupeczkaxd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi