MrSzescianPL 5 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 (edytowane) Szukasz technika na swój serwer? Nie wiesz jak skonfigurować pluginy i pisać skripty?! Wszedłeś w dobry post! Jeżeli mnie zatrudnisz jako technika będę Ci konfigurować pluginy i pisać skripty! I to za darmo! Oferta ważna do *odwołania! (Czyli jak napisze że koniec oferty to koniec!) Jeszcze coś! Potrafię także zająć się spawnem! Jeżeli zdecydowałeś się i chcesz żebym był technikiem na twoim serwerze podaj IP w komentarzu.(Podaj także wersje serwera.) Spoiler To ja! MrSzescianPL! Edytowane 25 października 2016 przez MrSzescianPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieJestemBotem 6 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 21 minut temu, MrSzescianPL napisał: Szukasz technika na swój serwer? Nie wiesz jak skonfigurować pluginy i pisać skrypty?! Wszedłeś w dobry post! Jeżeli mnie zatrudnisz jako technika będę Ci konfigurować pluginy i pisać skrypty! I to za darmo! Oferta ważna do *odwołania! (Czyli jak napisze że koniec oferty to koniec XD) Jeszcze coś! Potrafię także zająć się spawnem! XD Jeżeli zdecydowałeś się i chcesz żebym był technikiem na twoim serwerze podaj IP w komentarzu.(Podaj także wersje serwera.) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość To ja! MrSzescianPL! Ile masz lat? Jakie masz doświadczenie w pisaniu skryptów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSzescianPL 5 Opublikowano 23 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 2 minuty temu, NieJestemBotem napisał: Ile masz lat? Jakie masz doświadczenie w pisaniu skryptów? Mam 13 lat Dosc dobrze pisze skrypty jak na mój wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Co do spawn'u jesteś budo?? Jeśli tak zapraszam na pw mam sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Podaj jakies przyklady twoich "skryptow",technik który nie umie pisac pluginow raczej jest słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi