herhor67 916 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Witam, czy ktoś próbował automatycznie wyciągać produkty z coke oven? W sumie to głównie chodzi o kreozot, bo z 2 bloków węgla zrobiło mi się chyba 10 wiader ;_; I piecyk sobie stanął... Wczoraj na single ogarnąłem, gdzie dostawić lejki, żeby wybierać wiadra z kreozotem, gdzie wstawiać pełne i gdzie wybierać koks, ale nie zrobię sobie przecież kilku stacków wiader ;_; Co prawda prędkość to "tylko" 8 bloków na godzinę, "tylko" bo 40 wiader kreozotu :U Właśnie przeczytałem na reddicie (o ile dobrze widzę sprzed kilkunastu minut, no chyba że miesięcy, kappa) że do wylania kreozotu można użyć fauceta z TiC, ktoś to wcześniej widział/próbował? Jak sprawdzę to wrzucę info czy się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Próbowałem na wiele sposobów wypompować kreozot z pieca za pomocą pomp i rur z Immersive, nie udało się. Obecnie parędziesiąt wiader czeka w leju wchodzącym do pieca, a przez lej wychodzący do skrzyni lądują pełne wiadra. Spróbuję jeszcze podmienić wiadra na kanistry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 22 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 A ja potwierdzam to co pisałem. Wylałem sobie faucetem do seared tanka. Co prawda tylko 4 wiadra, ale spróbuję pociągnąć to albo przez "ten inny faucet" albo z tego małego zbiorniczka rurą do dużego tanka, który mi zmieści 500 wiader, zobaczymy co z tego wyjdzie. Potem tylko napełniarka, wylewać kreozot do wiaderek i smarować deski. Edit: Nie seared tank tylko ten bardziej przezroczysty, seared glass czy co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi