Libter 1 602 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Jeśli jeszcze nie posiadasz lub nie chcesz budować pieca hutniczego albo po prostu nie masz czasu możesz skorzystać z mojej oferty: - za każde dwie rudy zapłacę (natychmiastowo jeśli posiadam wystarczające zasoby) trzema sztabkami danego surowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skirim 1 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Jak działa piec hutniczy? Mam rozumieć, że ja daję np. 2 rudy żelaza i otrzymuje trzy sztabki żelaza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 15 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 15 minut temu, Skirim napisał: Jak działa piec hutniczy? Przetapia rudy na metal z którego można wytopić sztabki i inne elementy. 15 minut temu, Skirim napisał: Mam rozumieć, że ja daję np. 2 rudy żelaza i otrzymuje trzy sztabki żelaza? Dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 22 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi