xScooby1337 0 Opublikowano 3 października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 października 2016 Witam, chciałbym zgłosić niepoprawne działanie "antycheatu". Dzisiaj dostałem już dwa razy bana. Pierwszy raz przez lód, nie wiem ale chyba odczytało, że biję "typa" z pięciu kratek (po lodzie postać się ślizga). Drugiego dostałem za nic :- (. Spadłem z góry budowli kaktusa i dostałem bana. Miałem 6 "koxów", cały "set" prot IV, miecz ostrość V. Mam nadzieję że zwrócicie mi moje przedmioty i poprawicie antycheat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuken 1 Opublikowano 5 października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 października 2016 mnie dzisiaj wywalio i stracilem 5/2 i dlatego mowie żeby zrobili antyczita dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Wczoraj był update anty cheata na trybie chestpvp. Już powinno być ok, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi