Worthplay 0 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Hejka, czy byłby ktoś w stanie napisać dla mnie skrypt który dawał by możliwość ustawienia wymogu przebycia 20 minut na serwerze by móc pisać na czacie? W skrócie: Nie możesz pisać na czacie, bo jesteś nowy.Będziesz mógł pisać za x minut x sekund. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Z tego co wiem był chyba taki skrypt poszukaj na forum a napewno znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konanx 19 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Prosze: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mam nadzieje ze pomoglem Worthplay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Worthplay 0
Hejka, czy byłby ktoś w stanie napisać dla mnie skrypt który dawał by możliwość ustawienia wymogu przebycia 20 minut na serwerze by móc pisać na czacie?
W skrócie: