PanRomcio 21 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Witam, jestem PanRomcio i mam pewien problem... Piszę pewien skrypt na wymiane Mianowicie jak zapisauje itemy player-arg do zmiennej. Robie to tak: loop all items in player-arg inventory: set loop-item to {itemy.%player-arg%} Później formatuje te itemy do gui loop 54 times: format slot %loop-number% of player with 1 of {itemy.%player%} to close then run [execute player command "/wymien1 %player-arg%"] I chcę aby pod komendą /wymien 1 <player>: był kliknięty wcześniej item. Czyli ze zmiennej {itemy.%player-arg%} były wyciągane dane itemu do zmiennej {zmiennaitem.%player-arg%} Dam like'a za dobrą odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanRomcio 21
Witam, jestem PanRomcio i mam pewien problem...
Piszę pewien skrypt na wymiane
Mianowicie jak zapisauje itemy player-arg do zmiennej. Robie to tak:
loop all items in player-arg inventory: set loop-item to {itemy.%player-arg%}
Później formatuje te itemy do gui
loop 54 times: format slot %loop-number% of player with 1 of {itemy.%player%} to close then run [execute player command "/wymien1 %player-arg%"]
I chcę aby pod komendą /wymien 1 <player>: był kliknięty wcześniej item.
Czyli ze zmiennej {itemy.%player-arg%} były wyciągane dane itemu do zmiennej {zmiennaitem.%player-arg%}
Dam like'a za dobrą odpowiedź!
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi