CuttingChipset 355 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Chciałbym zgłosić screvmking1337 za posiadanie speedhacka (o ile s2v9 znaczy speedhack) (Przypadek, że zaraz po tym, jak napisałem "Dobra, wkurzyłem się" poleciał kick dla niego czy nie?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Tzn widziałeś, że cheatuje, a nastepnie dostał kicka? Te kody dla mnie też są nieznane wiec nie wiem co ten znaczy bez sprawdzenia tego w systemie. Kicków anty cheata nam nie musisz zglaszac xD Wszystko mamy w logach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 27 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Tak, widziałem to, ktoś tam też napisał, że on cheatuje, był kicknięty 3(?) razy za to samo, logał się z bójek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 9 godzin temu, Derpy Hooves napisał: Tak, widziałem to, ktoś tam też napisał, że on cheatuje, był kicknięty 3(?) razy za to samo, logał się z bójek. Czyli AntYcheat poprawnie wykrywa Jeszcze musimy miec pewność, że nie wywala czystych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 12 godzin temu, kukubaczek napisał: Czyli AntYcheat poprawnie wykrywa Jeszcze musimy miec pewność, że nie wywala czystych graczy. Wywala. Mnie wywalało, a nie używam tych świństw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Godzinę temu, boleknowak napisał: Wywala. Mnie wywalało, a nie używam tych świństw. Jaki masz nick? Na nicku boleknowak nie znajduje żadnego wyrzucenia. Dodam, że anty cheat działa naprawdę znakomicie, znikomo wywala czystych graczy (dosłownie na godzinę gry może się zdarza raz, ale na bierząco to poprawiam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi