Nieaktywny Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Siemka. Czy mogę prosić o usunięcie mojego konta? Wiem, dział xD Ale chcę to usunąć! Dziękuję! (To nie jest żart... Serio o to proszę...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 601 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Niestety nie ma możliwości usunięcia konta, ale po potwierdzeniu mogę zbanować Cię permanentnie i ewentualnie zmienić nick na jakiś losowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Pozwólcie, że się wypowiem: Konsekwencje usuwania kont: brak możliwości powrotu z poprzednią liczbą reputacji i postów twoja zawartość z przed usunięcia konta już na zawsze będzie podpisana jako Gość zostawisz puste id w bazie danych To nie zmieni: posiadania kopii bazy danych przez @Libtera statusu istnienia twoich postów, statusów, komentarzy, zgłoszeń, prywatnych konwersacji, tematów oraz ewentualnie wpisów, ale ty nie byłeś redaktorem. tego, że na tym forum byłeś Spoiler PROSZĘ O NIE WARNOWANIE ZA SPAM, JA TYLKO INFORMUJĘ UŻYTKOWNIKA Nie ma prywatności podczas używania internetu, pogódź się z tym. TechnicalPlay i Libter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 601 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 9 minut temu, Libter napisał: Niestety nie ma możliwości usunięcia konta, ale po potwierdzeniu mogę zbanować Cię permanentnie i ewentualnie zmienić nick na jakiś losowy To mógłbyś? A maila da radę zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 10 minut temu, Reedzev_ napisał: Pozwólcie, że się wypowiem: Konsekwencje usuwania kont: brak możliwości powrotu z poprzednią liczbą reputacji i postów twoja zawartość z przed usunięcia konta już na zawsze będzie podpisana jako Gość zostawisz puste id w bazie danych To nie zmieni: posiadania kopii bazy danych przez @Libtera statusu istnienia twoich postów, statusów, komentarzy, zgłoszeń, prywatnych konwersacji, tematów oraz ewentualnie wpisów, ale ty nie byłeś redaktorem. tego, że na tym forum byłeś Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość PROSZĘ O NIE WARNOWANIE ZA SPAM, JA TYLKO INFORMUJĘ UŻYTKOWNIKA Nie ma prywatności podczas używania internetu, pogódź się z tym. Nie chodzi mi o jakąś anonimowość... Chcę po prostu usunąć to konto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 601 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 2 minuty temu, speodziak napisał: To mógłbyś? A maila da radę zmienić? 2x tak, żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi