Bodzi0 0 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Hej napisze mi ktoś skrypt który umożliwa wejście tylko na jednej wersji minecraft [Dokładnie chodzi mi o blazingpack] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 W skrypcie tego nie zrobisz, a nawet gdyby [nie da się] to by omijali na izi np zmiana nazwy paczki itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Blazingpack jest darmowy, więc możesz go pobrać na stronie, ale jest również obejście, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMonkey 9 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 5 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Blazingpack jest darmowy, więc możesz go pobrać na stronie, ale jest również obejście, więc... Była aktualizacja paczki na nowszą wiec przez dłuższy czas będzie spokój z Cheaterami! A Paczkę można pobrać za free na www.blazingpack.pl | Potem trzeba zgłosić się do invicjusza żeby aktywował paczkę (Chyba że już nie trzeba bo nie wiem xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Nie tyle co zgłosić co dodać do listy (też jest na stronie, chyba). Aktualizacji nie było, znaczy była ale "zbugowana" i nie można było wchodzić na serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bodzi0 0
Hej napisze mi ktoś skrypt który umożliwa wejście tylko na jednej wersji minecraft [Dokładnie chodzi mi o blazingpack]
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi