Kasia540 0 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Heya ja tak tylko pytam bo mój kolega pytał prawie o to samo xD ale nieważne, potrzebuje skryptu na kontrolowanie graczy nie musi być z tym "chatem" tylko wystarczy mi kontrola nad graczem jeśli możecie coś takiego zrobić to thx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 derkuz1996 15 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 A dokładniej o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kasia540 0 Opublikowano 18 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 coś w stylu kontroly graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taurtis__ 16 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 (edytowane) 28 minut temu, derkuz1996 napisał: A dokładniej o co chodzi? Chodzi o to co ja sie zapytalem... Patrzcie moj ostatni temat. Edytowane 18 września 2016 przez Wizzard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kasia540 0
Heya ja tak tylko pytam bo mój kolega pytał prawie o to samo xD ale nieważne, potrzebuje skryptu na kontrolowanie graczy nie musi być z tym "chatem" tylko wystarczy mi kontrola nad graczem jeśli możecie coś takiego zrobić to thx :D
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi