Skocz do zawartości
  • 0

skrypt na jednorazowe używanie komend

Pytanie

Witam!! 

potrzebuje pomocy właśnie mam serwer i chciałem zrobić głosowanie na budowniczego. chcę aby osoba mogła tylko raz wpisać tą komende.

kod:

options:		tag: &7[&4Glosowanie&7]command /glosuj [<player&gt]:	trigger:		if arg is not set:			send "&6/glosuj <gracz>"			send "&6/lista"			stop trigger		if arg 1 is "HajdudlaPL" or "patryk888" or "dawidlol" or "prospero" or "patka555" or "Kumpela131" or "7mood9912" or "Minecraft_Marcel" or "KadosuJP":		broadcast "&8Gracz &6%player% &8Zaglosowal na Gracza &6%arg%"		wait 100 second		send "nie możesz 2 razy głosować"		        stopcommand /lista:	trigger:		send "HajdudlaPL, patryk888, dawidlol, prospero, patka555, Kumpela131, 7mood9912, Minecraft_Marcel, KadosuJP"						

w linijce gdzie jest <wait 100 second> chciałem aby minęło 100 sekund zanim jeszcze raz użyjesz komendy ale nie ogarniam tego czasu. więc proszę o pomoc!!

https://skript.pl/temat/1356-skrypt-na-jednorazowe-u%C5%BCywanie-komend/

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość DonFallingCookie
options:	tag: &7[&4Glosowanie&7]variables:	{glos.%player%} = falsecommand /glosuj [<player&gt]:    trigger:        arg is not set:            send "&6/glosuj <gracz>"            send "&6/lista"        arg 1 is "HajdudlaPL" or "patryk888" or "dawidlol" or "prospero" or "patka555" or "Kumpela131" or "7mood9912" or "Minecraft_Marcel" or "KadosuJP":			if {glos.%player%} is false:				broadcast "&8Gracz &6%player% &8Zaglosowal na Gracza &6%arg%"				set {glos.%player%} to true				wait 100 seconds				set {glos.%player%} to false			else:				send "nie możesz 2 razy g�osowa�"command /lista:    trigger:        send "HajdudlaPL, patryk888, dawidlol, prospero, patka555, Kumpela131, 7mood9912, Minecraft_Marcel, KadosuJP"                       

W twoim kodzie po 100 sekundach od wpisania komendy wysyła wiadomość x)

btw po co ci opcja "tag", skoro nigdzie jej nie używasz?

https://skript.pl/temat/1356-skrypt-na-jednorazowe-u%C5%BCywanie-komend/#findComment-10772

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...