Skocz do zawartości
  • 0

skrypt na jednorazowe używanie komend

MasterFlot
 Udostępnij

Pytanie

Witam!! 

potrzebuje pomocy właśnie mam serwer i chciałem zrobić głosowanie na budowniczego. chcę aby osoba mogła tylko raz wpisać tą komende.

kod:

options:		tag: &7[&4Glosowanie&7]command /glosuj [<player&gt]:	trigger:		if arg is not set:			send "&6/glosuj <gracz>"			send "&6/lista"			stop trigger		if arg 1 is "HajdudlaPL" or "patryk888" or "dawidlol" or "prospero" or "patka555" or "Kumpela131" or "7mood9912" or "Minecraft_Marcel" or "KadosuJP":		broadcast "&8Gracz &6%player% &8Zaglosowal na Gracza &6%arg%"		wait 100 second		send "nie możesz 2 razy głosować"		        stopcommand /lista:	trigger:		send "HajdudlaPL, patryk888, dawidlol, prospero, patka555, Kumpela131, 7mood9912, Minecraft_Marcel, KadosuJP"						

w linijce gdzie jest <wait 100 second> chciałem aby minęło 100 sekund zanim jeszcze raz użyjesz komendy ale nie ogarniam tego czasu. więc proszę o pomoc!!

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość DonFallingCookie
options:	tag: &7[&4Glosowanie&7]variables:	{glos.%player%} = falsecommand /glosuj [<player&gt]:    trigger:        arg is not set:            send "&6/glosuj <gracz>"            send "&6/lista"        arg 1 is "HajdudlaPL" or "patryk888" or "dawidlol" or "prospero" or "patka555" or "Kumpela131" or "7mood9912" or "Minecraft_Marcel" or "KadosuJP":			if {glos.%player%} is false:				broadcast "&8Gracz &6%player% &8Zaglosowal na Gracza &6%arg%"				set {glos.%player%} to true				wait 100 seconds				set {glos.%player%} to false			else:				send "nie możesz 2 razy g�osowa�"command /lista:    trigger:        send "HajdudlaPL, patryk888, dawidlol, prospero, patka555, Kumpela131, 7mood9912, Minecraft_Marcel, KadosuJP"                       

W twoim kodzie po 100 sekundach od wpisania komendy wysyła wiadomość x)

btw po co ci opcja "tag", skoro nigdzie jej nie używasz?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...