potrzebuje pomocy właśnie mam serwer i chciałem zrobić głosowanie na budowniczego. chcę aby osoba mogła tylko raz wpisać tą komende.
kod:
options: tag: &7[&4Glosowanie&7]command /glosuj [<player>]: trigger: if arg is not set: send "&6/glosuj <gracz>" send "&6/lista" stop trigger if arg 1 is "HajdudlaPL" or "patryk888" or "dawidlol" or "prospero" or "patka555" or "Kumpela131" or "7mood9912" or "Minecraft_Marcel" or "KadosuJP": broadcast "&8Gracz &6%player% &8Zaglosowal na Gracza &6%arg%" wait 100 second send "nie możesz 2 razy głosować" stopcommand /lista: trigger: send "HajdudlaPL, patryk888, dawidlol, prospero, patka555, Kumpela131, 7mood9912, Minecraft_Marcel, KadosuJP"
w linijce gdzie jest <wait 100 second> chciałem aby minęło 100 sekund zanim jeszcze raz użyjesz komendy ale nie ogarniam tego czasu. więc proszę o pomoc!!
Pytanie
MasterFlot 4
Witam!!
potrzebuje pomocy właśnie mam serwer i chciałem zrobić głosowanie na budowniczego. chcę aby osoba mogła tylko raz wpisać tą komende.
kod:
w linijce gdzie jest <wait 100 second> chciałem aby minęło 100 sekund zanim jeszcze raz użyjesz komendy ale nie ogarniam tego czasu. więc proszę o pomoc!!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi