Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Mam problem z google chromu, na pasku zadań jest to taka biała karta z zagiętym rogiem i nie wiem co robić! Screen: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Problem bardzo nieznaczny - po prostu nie wyświetla się ikona, tytuły takich tematów nie powinny być pisane wielkimi literami. Spróbuj reinstalować/zaktualizować Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 @Libter Nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 A może usuń ten skrót czy co to masz, zrób nowy bezpośrednio do aplikacji chrome i go przypnij do paska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 @herhor67 Jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Przenies z paska narzedzi na pulpit, usun i zrob nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Jakie ty masz problemy ... Usuń starą ikonkę którą masz na pasku i wklej tam nowa, proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 @derkuz1996 Jak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Teraz, ivall napisał: @derkuz1996 Jak xd PPM na ikonkę chroma ---> otwórz lokalizację google chrome i ten skrót co masz w folderze przenieś na pasek .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 @derkuz1996 Jeszcze gorzej, otwiera mi się 2 ikonka i jakoś dziwnie wygląda góra..... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Dobra, naprawiłem ale teraz inny problem jak włączam google to się włącza 2 ikonka z google bez obrazku a wtedy było że odrazu wchodziłem w google Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 To usuń tamtą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 (edytowane) @derkuz1996 a ikonka EDIT ale jak usuwam tamtą to jak wyłącze google to się all wyłącza i nic nie ma.... Edytowane 14 września 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Dodaj to do paska zdań, usuń i ponownie dodaj. Mi tak zadziałało z Operą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 znowu inny problem.... teraz otwieram google i otwiera mi się nowa ikonka (biała kartka z zagiętym rogiem) na pasku zadań i to jest google ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 To nic nie rob i niech sobie bedzie na tym pasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMaciek 2 Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 Ja tak miałem z Mozillą Firefox ale jak weszłem do plików to znalazłem tą z ikonką (chodzi mi o to że wklej sobie wszystkie gogle które masz w plikach i spróbój każdy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 Nic nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMaciek 2 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 hmm... usuń folder gogle i pobierz od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Reinstall jest dobry na wszystko... //No, prawie wszystko ~Derpy #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi