Cubixor 7 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Cześć mam na imię Kuba. Interesuję się tworzeniem serwerów i stron internetowych. Trafiłem na to forum gdy pobierałem skript na mój serwer. Po prostu wpisałem w google skript bukkit plugin, zobaczyłem to forum i spodobało mi się więc założyłem konto. Jestem początkującym jeśli chodzi o skripta więc liczę że to forum sprawi że więcej się o nim dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 126 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Hejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Bry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi