Krzychu2016 59 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Tak jak w tytule? Daje like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzybeek 22 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 on death of zombie: remove all experience orb from drops nie testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MypassPL 0 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 4 minuty temu, grzybeek napisał: on death of zombie: remove all experience orb from drops nie testowałem poje******awszy? nie tak jak cię uczyłem? to nie działa musisz zrobić tak on death of zombie: [tab]remove experience from drops jak chcesz dodać inne moby to piszesz po zombie or [nazwa moba] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 8 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 właśnie to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzybeek 22 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Teraz, Krzychu2016 napisał: właśnie to nie działa To co wczesniej podalem nie dziala, spróbuj to co napisal @MypassPL czyli to: on death of zombie: remove experience from drops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 8 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 to nie dziala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzybeek 22 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 specjalnie nawet testowałem, wszystko działa. a jak chcesz dodac inne moby to dopisz "or skeleton or creeper" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzychu2016 59
Tak jak w tytule? Daje like!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi