Super_pompa_pl 1 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Szukam technika na serwer Minecraft. Wzór: Ile masz lat? Jak masz na imie?c Co cie wyrzucnia? wymagania: Umie pisac autorskie skrypty. Umie pisac autorskie pluginy Umie konfigurowac pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 126 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys™ 29 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Umie pisac autorskie skrypty. Umie pisac autorskie pluginy Umie konfigurowac pluginy i może jeszcze żeby kawę robił. Ehh. Podał byś może pomysł na serwer, jakiś konspekt czy coś. Rozwinął detale zakresu umiejętności i co ważne przemyślał owy zakres bo nie wiem czy wiesz ale miedzy "Umie pisać autorskie skrypty." a "Umie pisać autorskie pluginy" jest niesamowita przepaść. Tak poza tym to ciekawi mnie co za tak wygórowane wymagania oferujesz w zamian? Vestelin i KiwoPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super_pompa_pl 1 Opublikowano 7 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Nwm z 50 10 zl Zalerzy za jaka prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 19 godzin temu, Super_pompa_pl napisał: Co cie wyrzucnia? Pozdro, wątpię żebyś zapłacił jak dla mnie to zlecisz robotę i już nic nie dasz I ta ortografia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LosTigeros 57 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 4 godziny temu, Super_pompa_pl napisał: Nwm z 50 10 zl Zalerzy za jaka prace Czekam na przelew 5010 zł Wtedy Ci pomogę ze wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Popracuj nad ortografia bo tragedia.Podaj na jaki tryb tryb szukasz technika,co chcesz aby ci napisał,ile dajesz za wykonanie pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSkryptPL 1 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Dnia 6.09.2016 o 21:25, Super_pompa_pl napisał: Ile masz lat? 12 Jak masz na imie? Mikołaj Co cie wyróżnia? byłem technikiem na paru serwerach. Nie jestem juz dla tego ze serwery sie *skończyły wymagania: Umie pisac autorskie skrypty. umiem Umie pisac autorskie pluginy .umiem Umie konfigurowac pluginy .umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi