herhor67 916 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Bry, Chciałbym wam pokazać mój "nowy" kanał. Pokładam w nim większe nadzieje niż w tym starym, w końcu angielski zna więcej osób xD Przyjmę na klatę wszelkie sugestie, pomysły, krytykę itp. Link do kanału: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tu jest film z dzisiaj wrzucony: Tutaj jest jeden z całej rozgrywki, tylko przyspieszonej: Jest też kilka starszych z agario. Pozdro elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiwoPL 30 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Kanal ok. Ale fajnie jakbys d dal jakies inne gry. Powodzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 6 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Tak, jak ogarnę jak się gra w inne .IO to coś nagram, bo niektóre są tak porypane że masakra xD Zwykłych gier tu nie wrzucam, tylko przeglądarkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 601 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Masz aciny, czasami stajesz w miejscu i po chwili cie tepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 7 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Czasem tak, to już wina mojego staruszka, że mi łącze zżera swoją grą. Chociaż takich momentów na filmie nie ma dużo, bo te lagi tak przeszkadzają że zazwyczaj ginę po chwili i nie ma czego nagrywać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) te intro..... to załamka Czym montujesz ? Ale kanał fajny Edytowane 7 września 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Ogólnie spoko ale intro załamka zgłoś się do mojego techa 10-15 min i intro jest (intra robi fajne) kanał: Smyrfix LINK: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 7 września 2016 przez Robinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 7 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Wiem że intro jest takie sobie, ale lepszego nie umiem zrobić xD Montuję Camtasią, to wszystko wyjaśnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 herhor zgłoś się do mojego techa @up robi za free i ładne jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Będą jakieś inne gry io ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 19 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Możliwe, chociaż na razie robię sobie małą przerwę, szkoła i te sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 (edytowane) kanał fajny tylko intro... zaraz ci zrobie xd jutro na pw dam @herhor67 Edytowane 29 czerwca 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 6 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Dzięki, nie trzeba, ten kanał już zaprzestał działalności xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi