Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Witam, Zamówiłem domenę na proserwer.pl ( domena to MyOdpal.pl ) i jak ją podpiąć do MyOdpal.esy.es ( Strona stoi na Hostinger ) Proszę o szybką odpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Zapytam jeszcze raz, mówiąc "podpiąć" masz na myśli zwykłe przekierowanie? Czyli wpisując MyOdpal.pl ma wchodzić na stronę pod adresem MyOdpal.esy.es? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 @nicku1 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Poczytaj na temat edycji DNS domeny. Sam support umożliwia tobie przeczytanie poradnika tutaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak masz jakieś problemy to pisz, śmiało. Od razu powiem też że adresy DNS nie aktualizują się natychmiastowo, więc na aktualizację trzeba czekać czasem nawet do 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 @nicku1 Nic z tego nie ogarniam ps: Ja mam stronę na hostinger a domenę na proserwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Nie mam zamiaru tobie mieszać w głowie, ale nie warto wykupywać osobno domeny i podpinać ją do darmowego hostingu. Najlepiej kupić sobie gdzieś jakiś pakiet, gdzie dostajesz hosting i domenę .pl w jednym. Pobaw się trochę, musisz zrobić rekord w którym domenę myodpal.pl przekierujesz na IP strony myodpal.esy.es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Dobra, mam już MyOdpal.pl nie wiem co zrobiłem ale mam ale nie mam tego co na MyOdpal.esy.es jak dać wszystkie te pliki na myodpal.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Jeżeli na proserwer.pl wykupiłeś hosting, to po prostu wchodzisz w FTP i przesyłasz pliki z jednego serwera na drugi Jak nie masz dostępu do FTP to poczytaj trochę o przekierowywaniu domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) Ale na hostinger wykupiłem Do zamknięcia zrobię all od nowa //Łączę ~Derpy Edytowane 5 września 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam,
Zamówiłem domenę na proserwer.pl ( domena to MyOdpal.pl ) i jak ją podpiąć do MyOdpal.esy.es ( Strona stoi na Hostinger )
Proszę o szybką odpowiedź .
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi