Nieaktywny Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Meh, wreszcie postanowiłem że wezmę się za tego bloga. Nie będę się witał, bo i tak nikt tego nie czyta Może przejdziemy do meritum sprawy. Jako iż nie lubię IPB (moje zdanie, mój blog C:), to będę wrzucał tutaj poradniki odnośnie MyBB. M.in będzie seria MyBB na spontanie. W niej będę wrzucał patenty, jakie udało mi się wyszukać pod silnik MyBB. Ale dobra, koniec pie*dolenia, tylko konkrety. Player Twitch w poście: Na początku przechodzimy do ACP -> Konfiguracja -> MyCode Nowy MyCode Wyrażenie regularne: \[twitch\](.*?)\[/twitch\] Zamiana: <iframe src="http://www.twitch.tv/$1/embed" frameborder="0" scrolling="no" height="378" width="620"></iframe> Teraz po wykonaniu powyższych kroków, dodajemy nowy tag MyCode, i w dowolnym poście na forum, dodajemy tag w takiej formie: [twitch]tutaj nick[/twitch] Rezultat sobie sprawdźcie sami. Ciao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Ciało z toba. Da sie tak z hitboxem postaci w lolu? Trumna taki zart odnośnie ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Może dasz dla zielonych całość kodu a nie pojedyńczo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 11 godzin temu, Jahek napisał: Może dasz dla zielonych całość kodu a nie pojedyńczo? Jest przecież całość kodu, wszystko jest odpowiednio opisane. TechnicalPlay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Jest opcja na yt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Od teraz zawartość jest dostępna także na moim blogu: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi