Norbi 1 337 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Dyskusja na temat ulubionego bloku w grze. Moim jest crafting table. Bez niego nic nie zrobisz A jaki jest Twój ulubiony blok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubixor 7 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Magiczna latarnia. Lubię jej światło i dzięki niej mogę mieć nieskończone efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arizonaTwentyOne 7 Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 Dirt, z niego zrobilem pierwszy dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMonkey 9 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Drewno i deski - z tego najczesciej robie spawny Jaki jest twój ulubiony blok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 stone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Jasnogłaz - Mój pierwszy blok z którego zrobiłem dom. Nazwałem go "snikers" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi