Derpii_ 0 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Spoiler Witajcie, chciałabym żeby ktoś podał mi program lub plugin do eclipsa, żebym mogła przerabiać czyjeś pluginy (bo kolega pisze i chciałam z nim) za wszytskie komentarze BARDZO DZIĘKUJE! Spoiler Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 129 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 (edytowane) Zapoznaj się z terminem decompiler i przeczytaj coś na jego temat. Ewentualnie sprawdź czy autor pluginu "przypadkiem" nie podał kodu źródłowego na Githubie. Radzę też nie kraść cudzej pracy i potem podpisywać pod nim swojego imienia Mam nadzieje że pomogłem #edit Jak chcesz pisać z swoim kolegą plugin, to nie możecie pracować za pomocą GITa? Edytowane 23 sierpnia 2016 przez nicku1 _AvaX_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Derpii_ 0
Witajcie, chciałabym żeby ktoś podał mi program lub plugin do eclipsa, żebym mogła przerabiać czyjeś pluginy (bo kolega pisze i chciałam z nim)
za wszytskie komentarze BARDZO DZIĘKUJE!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi