vertelobs 0 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) Witam mam proźbę czy ktoś mógłby napisać skrypt na opuszczanie gildi za pomoca komendy /opusc po czasie np 3dni lub 5dni od dojscia do gildi . mam nadzieje że zrozumiale napisalem Mam nadzieję że ktoś pomoże . Edytowane 22 sierpnia 2016 przez vertelobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Ten temat został przeniesiony do innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Da sie takie cos napisac lecz musisz podac z jakich gildi korzystasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vertelobs 0 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Funnyguilds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Niestety Funnyguilds nie ma api dla skript ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vertelobs 0 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 12 godzin temu, xBG napisał: Niestety Funnyguilds nie ma api dla skript ;( A niemógł byś zrobić ale dla innego pluginu na gildie obojetnie jaki ale podobny do funnyguilds bo mi zalezy na tym opuszczaniu na czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 "Proźba"... Na serio myslisz ze ktoś Ci takie coś zrobi a Ty nawet palcem nie kiwniesz :/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vertelobs 0 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 42 minuty temu, _kuba300402_ napisał: "Proźba"... Na serio myslisz ze ktoś Ci takie coś zrobi a Ty nawet palcem nie kiwniesz :/? Nie lubie takich jak ty bo tworzysz toksyczna spoleczkość która szkodni zdrowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 57 minut temu, vertelobs napisał: A niemógł byś zrobić ale dla innego pluginu na gildie obojetnie jaki ale podobny do funnyguilds bo mi zalezy na tym opuszczaniu na czas Niestety nie znam takie pluginu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vertelobs 0 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 1 minutę temu, xBG napisał: Niestety nie znam takie pluginu . ok dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arizonaTwentyOne 7 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Można by spróbować w ten sposób, chociaz nie wiemm, czy script poradzi sobie z takimi długimi czasami. command /g opusc trigger: wait 10 minutes execute player command "opusc" Trzebaby zablokować standardową komendę opuść, ale tylko dla gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vertelobs 0 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 (edytowane) 3 minuty temu, arizonaTwentyOne napisał: Można by spróbować w ten sposób, chociaz nie wiemm, czy script poradzi sobie z takimi długimi czasami. command /g opusc trigger: wait 10 minutes execute player command "opusc" Trzebaby zablokować standardową komendę opuść, ale tylko dla gracza. nw można spróbować . o coś takiego mi chodziło niekoniecznie łaczyć plugin ze skryptem. Edytowane 23 sierpnia 2016 przez vertelobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vertelobs 0
Witam mam proźbę czy ktoś mógłby napisać skrypt na opuszczanie gildi za pomoca komendy /opusc po czasie np 3dni lub 5dni od dojscia do gildi . mam nadzieje że zrozumiale napisalem
Mam nadzieję że ktoś pomoże .
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi