Lolzek 1 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Poda mi ktoś skrypt na komende ./live? Napewno wiedzie o co chodzi że można np podać swojego twitcha co 10m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 (edytowane) Lolzek nie jest to skrypt na co 10 min ale na komende live bedzie działać command /live: permission: live.ms trigger: broadcast "Live Zapraszam" execute console command "Gracz %player% robi live! " broadcast "Live Zapraszam" ------------------------------------------ Pisałem na telefon więc za bardzo zaawansowany ten skript nie będzie jak będę na komputerze to napiszę lepszy Edytowane 21 sierpnia 2016 przez Robinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 łatwo to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Posłużę się tym co napisałeś Robinek, mam nadzieje że nic nie będziesz miał przeciwko command /live: permission: live.ms trigger: {command.%player%.lastused} was less than a 10 minutes ago: message "Musisz odczekac 10 minut po wykonaniu tej komendy, aby uzyc jej ponownie" stop set {command.%player%.lastused} to now broadcast "Live Zapraszam" execute console command "Gracz %player% robi live! " broadcast "Live Zapraszam" Z tego co wyczytałem z dokumentacji powinno działać xd Jeżeli nie pasuje tobie działanie tego skryptu, to opisz dokładniej co chcesz osiągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 2 minuty temu, nicku1 napisał: Posłużę się tym co napisałeś Robinek, mam nadzieje że nic nie będziesz miał przeciwko command /live: permission: live.ms trigger: {command.%player%.lastused} was less than a 10 minutes ago: message "Musisz odczekac 10 minut po wykonaniu tej komendy, aby uzyc jej ponownie" stop set {command.%player%.lastused} to now broadcast "Live Zapraszam" execute console command "Gracz %player% robi live! " broadcast "Live Zapraszam" Z tego co wyczytałem z dokumentacji powinno działać xd Jeżeli nie pasuje tobie działanie tego skryptu, to opisz dokładniej co chcesz osiągnąć Chodzi mi o to że osoba z permissia sbsosgss np napisze sb ./live twitch.tv/ssgsjs Zapraszam na klepe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 command /live [<text>]: permission: live.sbsosgss trigger: {command.%player%.lastused} was less than a 10 minutes ago: message "Musisz odczekac 10 minut po wykonaniu tej komendy, aby uzyc jej ponownie" stop set {command.%player%.lastused} to now broadcast "%arg%" Myślę że powinno działać, uprawnienie to jak widać live.sbsosgss Po komendzie /live piszesz co chcesz Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Nicku nic przeciwko nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Chociaż zamiast Live zapraszam można zrobić options: Lv: Live Zapraszam Takie skrócenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arizonaTwentyOne 7 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 (edytowane) variables: {live.czas.%player%} = 0 command /live [<text>]: permission: arizona.cmd.live permission message: &4Blad:&7» &cNie masz dostepu do tej komendy. trigger: if arg 1 is set: if {live.czas.%player%} is smaller than 1: broadcast "&8[&c&lLIVE&8] &8» &6%arg 1%" set {live.czas.%player%} to 60 else: send "&8» &6Nastepne ogloszenie bedziesz mogl wyslac za: &c%{live.czas.%player%}% sekund." else: send "&8» &cPrawidlowe uzycie &7(/live wiadomosc)" every 1 second: loop all players: if {live.czas.%loop-player%} is bigger than 0: remove 1 from {live.czas.%loop-player%} Edytowane 23 sierpnia 2016 przez Miłosz Popławski PanKlipcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Poda mi ktoś skrypt na komende ./live? Napewno wiedzie o co chodzi że można np podać swojego twitcha co 10m
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi