Homus 1 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 No więc mam pytanie. Jak zrobić, żeby w skrypcie poprzez funkcje spawn slime mógłbym określic jego wielkość? np 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Raczej się nie da jeszcze nie próbowałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Homus 1 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Da sie, bo widzialem to na innych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Czemu teraz pseudo programiści skript nawet nie wiedzą co to dokumentacja. Lepiej od razu pytać ludzi i łudzić się, ze znają odpowiedź. Prawda jest taka: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a Ty zamiast pytać to poczytaj dokumentację i jej się wykuj zanim będziesz udawał ze piszesz pseudo udane skrypty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Homus 1 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 35 minut temu, MrPatryk07 napisał: Czemu teraz pseudo programiści skript nawet nie wiedzą co to dokumentacja. Lepiej od razu pytać ludzi i łudzić się, ze znają odpowiedź. Prawda jest taka: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a Ty zamiast pytać to poczytaj dokumentację i jej się wykuj zanim będziesz udawał ze piszesz pseudo udane skrypty. Pozdrawiam. Przepraszam ko!eżko ale jeżeli to było kierowane do mnie to musisz wiedzieć, że dopiero poczatkuje w skripcie a to forum moze mi w tym pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Czyli zaczynasz pisać skrypty nie znając możliwości samego pluginu skript? (Dokumentacja). Powodzenia. ps. Skunity.com lepiej tu zajrzyj zanim znowu zapytasz o event czy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Homus 1
No więc mam pytanie. Jak zrobić, żeby w skrypcie poprzez funkcje spawn slime mógłbym określic jego wielkość?
np 20.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi