KronossPL 6 Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 Witam 1.Jak zrobić gdy gracz kupi item w lobby to dostanie go po dołączeniu do rozgrywki (ma działać tylko 1 świecie ) 2.po skończonej rozgrywce przywraca się mapa ze stanu zanim mapa wystartowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 (edytowane) 2. Chyba się nie da 1. Zedytuje ten post gdy to zzrobie ;) Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 3 lipca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 Witam 1.Jak zrobić gdy gracz kupi item w lobby to dostanie go po dołączeniu do rozgrywki (ma działać tylko 1 świecie ) 2.po skończonej rozgrywce przywraca się mapa ze stanu zanim mapa wystartowała ehh czy ktoś tu próbuje mnie przegonić z wystartowaniem serwera minigame;/ PS. da się to ogarnąć jak byś poszukał po forum byś znalazł;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 To skoro wiesz jak to ogarnąć to.po co o to pytasz?? Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 Ja nie pytalem tylko odpowiedzialem ze jak by poszukal na forum by znalaz bo kilka dni temu szukalem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KronossPL 6 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Ja nie pytalem tylko odpowiedzialem ze jak by poszukal na forum by znalaz bo kilka dni temu szukalem tegoZnasz odpowiedz to napisz (jak chcesz :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KronossPL 6
Witam
1.Jak zrobić gdy gracz kupi item w lobby to dostanie go po dołączeniu do rozgrywki (ma działać tylko 1 świecie )
2.po skończonej rozgrywce przywraca się mapa ze stanu zanim mapa wystartowała
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi