ZadusznyMPC 2 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Grając na serwerze NS wpadłem na tryb real life który mi się bardzo spodobał i chciałbym stworzyć coś podobnego do tego celu potrzebuje 1 dobrego skryptera który w mi w tym pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanRomcio 21 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 Mogę być nim ja... Może dogadamy się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 Ten temat został przeniesiony do innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Dnia 18.08.2016 o 19:06, ZadusznyMPC napisał: Grając na serwerze NS wpadłem na tryb real life który mi się bardzo spodobał i chciałbym stworzyć coś podobnego do tego celu potrzebuje 1 dobrego skryptera który w mi w tym pomoże. mam nawet na to skripty bo chciałem robić tryb ale mape bym nie wybudował. Co za to dasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi