Kamill0s 47 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 (edytowane) Witam otóż chciałbym aby z zombie dropiła sztabka złota z nazwą &6Moneta i enchantem niezniszczalność 10 na którą jest 3% szans i nie wiem jak to napisać... Zależy mi na tej niezniszczalności. Edytowane 16 sierpnia 2016 przez Kamill0s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 on death of zombie: chance of 3%: drop gold ingot of unbreaking 10 named "&6Moneta" at victim A jeśli nie to, to: on death: if victim is zombie: if attacker is player: chance of 3%: drop gold ingot of unbreaking 10 named "&6&lMoneta" at victim send "&aZnalazles &6&lMonete&a w zombiaku!" to attacker Jeśli chcesz mieć na serwerze takie coś, że gracze będą robić mob grindery i zabijac np. strzalami z dispenserow albo potkami to usun "if attacker is player" i popraw taby. Liczę na + Kamill0s 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Jak sie daje plusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reagr 1 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 @Kamill0s, klikasz "Lubie to" pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamill0s 47
Witam otóż chciałbym aby z zombie dropiła sztabka złota z nazwą &6Moneta i enchantem niezniszczalność 10 na którą jest 3% szans i nie wiem jak to napisać... Zależy mi na tej niezniszczalności.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi