Dadudze 0 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Mam pytanie. Co mam dodać do pluginu, żeby przed graczem pojawił się particles? Nawet jeśli będzie obrócony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Wut? Przed graczem to przed graczem... Co to znaczy że przed graczem, nawet jeśli będzie odwrócony, to znaczy że musi od czegoś to zależeć, sformułuj dobrze pytanie chociaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GotoFinal 195 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Musisz to obliczyć, trygonometria się kłania Ale jak to nic skomplikowanego to .getLocation().getDirection() wtedy dostajesz Vector z kierunek w który patrzy gracz, mnożysz go przez coś np przez 10, i tam spawnisz particles, i będą przed graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dadudze 0
Mam pytanie. Co mam dodać do pluginu, żeby przed graczem pojawił się particles? Nawet jeśli będzie obrócony?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi