Lolzek 1 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Napisze mi ktos skrypt ze nie pada deszcz wgl na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 on weather change to rain or thunder: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 0 16 godzin temu, Nieznajomy11 napisał: on weather change to rain or thunder: cancel event 0 errorow i nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 24 minuty temu, Lolzek napisał: 0 0 errorow i nie dziala Najpierw zmień pogodę na "słoneczną", a potem pozostaw już blokowanie skryptowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SiepeK 3 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Ja bym zrobił commandblocka który spamuje /toggledownfall / /weather clear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 @SiepeK to jest bez sensu on script load: execute console command "weather clear" on weather change to rain or thunder: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KjubaxDDD 10 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 on weather change: execute console command "weather clear" //~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktos skrypt ze nie pada deszcz wgl na serwerze
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi