JanekJaran 101 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 (edytowane) Wciel się w rolę minecraftowego biznesmena! Na start każdy gracz otrzymuje 10 . Wygrywa gracz który będzie posiadał Jako pierwszy 1000 emelardów ( ) Przebieg gry: 1.1 Organizacja rozgrywki: 1.Gracze zaczynają zgodnie z kolejnością zgłoszeń. 2.Maksymalna liczba graczy to 5, a minimalna to 3. 3.Nieaktywni gracze będą "bankrutowali" a ich budynki i przedmioty będą poddane licytacji. 4.Proszę o nie pisanie postów przez nie graczy po rozpoczęciu rozgrywki 1.2 Rozgrywka: 1.Przykładowy fragment gry: Gracz pisze "buduję generator bruku i sprzedaje go po 10/ " Gm pisze "1 został pobrany z twojego konta, sprzedaż wystawiona poprawnie" 2 gracz piszę kupuję bruk od gracza 1 za 1 , buduję stajnię" Gm pisze "tranzakcjia i budowa przebiegła pomyślnie" 1.3 Inne zasady gry: 1. Każdy gracz na start ma siłę udźwigu 10. 2. Gracz może wystawiać zawansowane oferty: np. Gracz 1 może kupić za 1, a gracz 2 za 2 lub przy zakupie 3 sztuk 4 gratis. Lista budynków Spoiler Stajnia - Pozwala "produkować" osły służące do transportu przedmiotów, aby zbudować musisz mieć 10 bruku. 1 osioł/tura każdy osioł może przenieść 10 wagi na turę. cena 2 , 10 bruku . Generator bruku - Generuje bruk, który można sprzedać w skupie, lub innemu graczowi. 10 bruku/tura 1 bruk waży 1 cena: 1 Fabryka Żelaza - Droga lecz bardzo opłacalna metoda zarabiania emeraldów, aby zbudować musisz mieć 100 bruku, żelazo można sprzedać w skupie. 10 żelaza/tura 1 żelazo waży 3 cena: 25 , 100 bruku Kopalnia diamentów - Produkuje diament, jest bardzo draga. 5 diamenty/tura 1 diament waży 2 cena: 100 , 10 żelaza Skupy Po rozpoczęciu gry pojawią się tu ceny Edytowane 10 sierpnia 2016 przez JanekJaran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Chyba nikt nie ogarnia tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 niestety, może zagrałbyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 2 minuty temu, Norbi napisał: nikt nie ogarnia tej gry w tym ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Teraz, Norbi napisał: 3 minuty temu, Norbi napisał: Chyba nikt nie ogarnia tej gry w tym ja oraz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 A przeczytaj jeszcze raz, to może ogarniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 To jest napad na bank, wszyscy oddawać diaksy, oddawać diaksy, bo w majnkrafcie włącze haksy. Cytuj Chyba nikt nie ogarnia tej gry. Cytuj w tym ja Cytuj oraz ja me too Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKlipcio 22 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Cytuj Chyba nikt nie ogarnia tej gry. Cytuj w tym ja Cytuj oraz ja Cytuj me too ja tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 (edytowane) 23 minuty temu, PanKlipcio napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Podobnie xd Edytowane 20 sierpnia 2016 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 Pff, banał. Zgłaszam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 @ProgrammingWizzard Zostałeś dodany do lobby, zostaniesz powiadomiony gdy uzbiera się co najmniej 3 graczy. Stan lobby: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi