ZadusznyMPC 2 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 Napiszę mi ktoś skrypt, że gdy trzymam skrzynie w ręku z nazwą &7&lZagadkowa Skrzynia to nie mogę nią nacisnąć prawym na normalna skrzynie/enderchest/skrzynie pullapke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LikeIkeOne (Nupix) 14 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 on rightclick on chest or enderchest or (skrzynia pułapka, zapomniałem angielskiej nazwy): [TAB]if player is holding Chest named "&7Zagadkowa Skrzynia": [TAB][TAB]cancel event ScriptSzop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZadusznyMPC 2 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 15 minut temu, LikeIkeOne (Nupix) napisał: on rightclick on chest or enderchest or (skrzynia pułapka, zapomniałem angielskiej nazwy): [TAB]if player is holding Chest named "&7Zagadkowa Skrzynia": [TAB][TAB]cancel event nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LikeIkeOne (Nupix) 14 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 (edytowane) 35 minut temu, ZadusznyMPC napisał: nie dziala wot? musi działac D: edit: aaa już wiem XD ,, if player is holding Chest named "&7Zagadkowa Skrzynia": " zamien na if player is holding Chest named "&7&lZagadkowa Skrzynia":" zapomniałem o "&l" w nazwie skrzyni D: Edytowane 7 sierpnia 2016 przez LikeIkeOne (Nupix) ScriptSzop i ZadusznyMPC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 on right click: if clicked block is chest or trapped chest or enderchest: if player's tool is chest named "&7&lZagadkowa Skrzynia": cancel event Mówiłem już, żeby nie pisać bezużytecznych skryptów które nie działają :<? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LikeIkeOne (Nupix) 14 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 1 minutę temu, Nieznajomy11 napisał: on right click: if clicked block is chest or trapped chest or enderchest: if player's tool is chest named "&7&lZagadkowa Skrzynia": cancel event Mówiłem już, żeby nie pisać bezużytecznych skryptów które nie działają :<? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Teraz, LikeIkeOne (Nupix) napisał: ? Wątpię, że gdyby potrafił łączyć fragmenty skryptów to by potrzebował pomocy na forum. Wystarczyłoby poszukać trochę na skunity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LikeIkeOne (Nupix) 14 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 1 minutę temu, Nieznajomy11 napisał: Wątpię, że gdyby potrafił łączyć fragmenty skryptów to by potrzebował pomocy na forum. Wystarczyłoby poszukać trochę na skunity. ano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan Pierdziadek 2 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 on rightclick:[TAB]if player holding chest:[TAB][TAB]if player's tool is "&7Zagadka":[TAB][TAB][TAB]if clicking block is chest or trapped chest or enderchest:[TAB][TAB][TAB][TAB] cancel eventTu jest tylko dodane, że to musi być SKRZYNKA nazwana zagadkowa, a nieznajomy napisal, że to może być KAŻDY blok nazwany ZAGADKOWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZadusznyMPC 2
Napiszę mi ktoś skrypt, że gdy trzymam skrzynie w ręku z nazwą &7&lZagadkowa Skrzynia to nie mogę nią nacisnąć prawym na normalna skrzynie/enderchest/skrzynie pullapke?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi