Ezx 145 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Tiaaa.... Wiec siema wszystkim, ja jestem Ez, czyli w pelnym tego nicku znaczeniu - ExhaustedZombie. Pozwolcie, iz nie bede wymienial wszystkich swoich poprzednich nickow, gdyz bylo tego od groma :) Jezeli mam powiedziec cos o moich zainteresowaniach, to jest pewnie tak jak u wielu z was czyli oczywiscie programowanie. Specjalizuje sie glownie w stronach internetowych, ale takie rzeczy jak skrypty czy aplikacje na androida tez nie stanawia dla mnie jakiegos wiekszego wyzwania. W komentarzach pod moim statusem zauwazylem slowa pochwaly na temat mobilnej wersji dokumentacji WildSkriptu od Tropereksa oraz Slupika98 za co szczerze dziekuje :) Jak juz jestesmy przy statusie, to warto rowniez uwzglednic pewien komentarz, ktory mnie bardzo zdziwil gdyz nie spodziewalem sie ze ktos oprocz Dzika i Patka bedzie mnie znal. Mianowicie komentarz TheFallingCookiego (sry jezeli zle odmienilem). Moj pierwszy temat.... ehhhh... no dobra, byl zrobiony dla jaj :D ale mniejsza z tym.Kilka osob wywnioskowalo po nim jak i po sygnaturce, iz "zaczynam pisac w skripcie", lecz tak naprawde pracuje nad pewnym skryptem od prawie roku. (mimo umiejetnosci, jestem leniem) Na zakonczenie dodam, ze przepraszam ze nie uzywam polskich znakow, ale poprostu taki mam nawyk ;p A jak ktos znalazl jakis wiekszy blad w mobilnej doc od ws to pisac na pw x) Norbi, Patek i xFreku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakushami 51 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Witamy na forum <3. Ezx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Hejka :) Myślę że fajnie by było sie lepiej poznać xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezx 145 Opublikowano 1 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Jaki typ x) hahahahano dobra, ale nie wiem co przez to rozumiesz (x Edytowane 1 lipca 2014 przez Ezx Norbi i Patek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Hejo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaDG 29 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 2 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 Witamy :O Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 (nie)bój się herhora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi