Skocz do zawartości

Moderator z możliwością awansu.

Impression
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, chciałbym zaoferować pomoc. Mógłbym zostać Moderatorem z możliwością awansu. Najlepiej, żeby na serwerze grało "kilku" graczy.

Komendy, które chciałbym mieć:

• /seen - sprawdzanie IP graczy (potrzebne do sprawdzania multikont)
  • /ban - permanentne banowanie gracza
  • /tempban - czasowe banowanie gracza
  • /mute - permanentne lub czasowe wyciszenie gracza
  • /fly - latanie
  • /vanish - niewidzialność
  • /unban - odbanowanie

Komendy niestandardowe, do których chciałbym otrzymać dostęp:

• /warn - ostrzeżenie
  • /unmute - przeciwieństwo /mute
  • /sprawdz - sprawdzanie gracza. Ta komenda raczej mi się nie przyda, gdy będę widział, ze ktoś ma cheaty, od razu daję bana na 6-7 dni.

Doświadczenie:

Bardzo duże. Wiele razy byłem Administratorem oraz Moderatorem na wielu serwerach Minecraft. Grało się na nich przyjemnie, do póki nie upadły (nie opłacało się ich prowadzić). Znam większość (a może i nawet wszystkie) potrzebnych komend. Na temat ortografii nie będę zbyt wiele pisał, ponieważ widać ją po tym wątku. Bardzo szybko reaguję na skargi i zażalenia graczy. Jestem sprawiedliwy i obiektywny.

[Ewentualna] Dodatkowa pomoc, umiejętności:

Na życzenie Właściciela serwera, mógłbym zrobić forum na silniku MyBB. Umiem posługiwać się MCP i ACP. Forum wykonuję bezpłatnie dla Właściciela, mogę zrobić je odpłatnie dla innych użytkowników skript.pl

Wynagrodzenie:

Dla mnie odpowiednim wynagrodzeniem będzie możliwość awansu. Robię to z przyjemności. Nie pobieram opłat.

Kontakt:

Najlepiej kontaktować się ze mną w prywatnej wiadomości lub pod tym wątkiem. 

Komunikatory:

Inne: Nie posiadam lub nie udostępniam.

Edytowane przez Myszak

31 minut temu, Myszak napisał:

Komendy niestandardowe, do których chciałbym otrzymać dostęp:

• /unmute - przeciwieństwo /mute

[Ewentualna] Dodatkowa pomoc, umiejętności:

mogę zrobić je odpłatnie dla innych użytkowników skript.pl

/unmute? To tak nie działa, nie ma takiej komendy (a przynajmniej nie było jak ostatni raz moderowałem większy serwer) tylko jest /mute nick 0

Chcesz zrobić forum na mybb, podkreślam, mybb, na darmowym silniku gdzie konfiguracja wszystkiego jest tak prosta, że przeciętny Kowalski by to ogarnął i chcesz jeszcze za to opłate?

@Myszak tak napisałeś 

Dnia 31.07.2016 o 09:13, Myszak napisał:

Na życzenie Właściciela serwera, mógłbym zrobić forum na silniku MyBB. Umiem posługiwać się MCP i ACP. Forum wykonuję bezpłatnie dla Właściciela, mogę zrobić je odpłatnie dla innych użytkowników skript.pl

Jak mi wiadomo to MyBB to darmowy silnik, chyba że przez ostatnie 5min. coś się zmieniło.

Szczerze? To raczej właściciel ustala kogo awansuje a kogo nie, znalazło by się wiele osób "lepszych" od Ciebie które nie wymagają awansu na wyższe stanowisko, a te wymagania ... 

Nie pobieram opłat.

Ja się pytam jaki moderator, który dobrowolnie się zgłosił na serwer minecraft pobiera opłaty?

Znam większość (a może i nawet wszystkie) potrzebnych komend.

I Ty piszesz coś o ortografii? Chyba w tym zdaniu czegoś zabrakło, bo np. ja nie rozumiem co miałeś tutaj na myśli.

Dnia 3.08.2016 o 01:14, Juraso napisał:

Znam większość (a może i nawet wszystkie) potrzebnych komend.

I Ty piszesz coś o ortografii? Chyba w tym zdaniu czegoś zabrakło, bo np. ja nie rozumiem co miałeś tutaj na myśli.

Co ci tu nie pasuje ?

• Norbi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...