Nieaktywny Opublikowano 27 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2016 (edytowane) Monety.sk Co ten skrypt robi ? Skrypt dodaje monety na serwer oraz ich przesyłanie. Przydatne jeżeli chcesz zrobić sklep, zarabianie itp. Dla admina jest komenda która daje kasę (oczywiste małe gówienko) Po co ten mały głupi skrypt ? Dla jaj Bo nie widziałem żadnego w necie ,a akurat robiłem pod swój nowy serwer by można było handlować z npc itp. Co nie wyróżnia skrypt ? Możliwość przesyłania pieniędzy na minusie. Jakie są komendy ? /Monety lub /Monety <Gracz> /Przeslij Monety <Gracz> <Ilosc> Komenda dla admina: /MonetyDaj lub /MonetyDaj <Gracz> Uprawnienia: Admin.Monety Wersja: 1.0 LINK: Edytowane 11 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 28 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2016 Strasznie ograniczony ten skript. Sam napisałem lepszy. Sory nie używał bym tego :-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGaZ 28 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 pastebin nie działą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek21 2 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 @xN0MANDx Masz 24h na wstawienie działającego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal_PL 93 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 (edytowane) @Ixidi Ten temat jest z 28 lipca. A użytkownik KGaZ to odkopał. I wątpię, aby @xN0MANDx zobaczył Twój post. Edytowane 2 lutego 2017 przez Crystal_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 3 minuty temu, Ixidi napisał: @xN0MANDx Masz 24h na wstawienie działającego linku. Pastebin.pl upadło a ten skrypt przerabiałem pod publiczne bo miałem swoje tagi itp. Nie chciało by mi się znowu edytować kodu więc lepiej usunąć temat i tak tylko hejty na tym forum są ~ Zezwalam na usunięcie/zamknięcie tematu/itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi