Impression 139 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Llink: za post: Podaj mi adres forum. Dlaczego ostrzeżenie jest niesłuszne: Otrzymałem ostrzeżenie za to, że poprosiłem użytkownika o adres forum, ponieważ chciał, abym zrobił mu logo (bez adresu strony raczej nic nie zrobię, ponieważ nigdy nie widziałem tego forum). Adres forum był mi potrzebny, żeby zobaczyć ogólny wygląd, czy może coś poprawić. Otrzymałem warna za "post nie wnosi nic do tematu". Osobiście uważam, że jeżeli chciałem pomóc użytkownikowi to nie powinienem otrzymać ostrzeżenia. Tym bardziej, że to mój pierwszy (wg. bvcz) post nie wnoszący nic do tematu - ta sytuacja jeszcze nigdy u mnie nie zaistniała. Proszę o wycofanie ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Zgodnie z regulaminem " Zabronione jest publiczne prowadzenie prywatnych rozmów, zamiast tego należy używać prywatnych wiadomości".Oferty tworzenia forum i zapytania o jego adres w prezentacji serwera powinny znajdować się w wiadomości prywatnej. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi