options:
czas: 10
on damage of player:
if attacker is a player:
if {walka.czas::%attacker%} isn't set:
execute console command "/fly %victim% off"
send "&2McKop&f: &cJestes w walce nie mozesz sie wylogowac" to attacker
if {walka.czas::%victim%} isn't set:
execute console command "/fly %attacker% off"
send "&2McKop&f: &cJestes w walce nie mozesz sie wylogowac" to victim
set {walka.czas::%victim%} to {@czas}
set {walka.czas::%attacker%} to {@czas}
on quit:
if {walka.czas::%player%} is set:
kill player
send "&2McKop&f: &c%player% Wylogowal sie podczas walki!" to all players
clear {walka.czas::%{attacker.who::%player%}%}
clear {walka.czas::%player%}
every 1 second:
loop all players:
if {walka.czas::%loop-player%} is bigger than 0:
add -1 to {walka.czas::%loop-player%}
if {walka.czas::%loop-player%} is 0:
clear {walka.czas::%loop-player%}
send "&2McKop&f: &aNie jestes juz w walce! Mozesz sie wylogowac!" to loop-player
on death of player:
clear {walka.czas::%{attacker.who::%player%}%}
clear {walka.czas::%player%}
on command:
if player doesn't have permission "antylogout.*":
if {walka.czas::%player%} is set:
cancel event
send "&2McKop&f: &7Podczas pvp nie mozna uzywac komend!"
Chodzi o to że po restarcie się buguje i gracze którzy wejdą są podczas walki i nie wiem dokładniej o co chodzi czy jest ktoś wstanie mi pomóc?
Pytanie
Krystian Krycha 8
options: czas: 10 on damage of player: if attacker is a player: if {walka.czas::%attacker%} isn't set: execute console command "/fly %victim% off" send "&2McKop&f: &cJestes w walce nie mozesz sie wylogowac" to attacker if {walka.czas::%victim%} isn't set: execute console command "/fly %attacker% off" send "&2McKop&f: &cJestes w walce nie mozesz sie wylogowac" to victim set {walka.czas::%victim%} to {@czas} set {walka.czas::%attacker%} to {@czas} on quit: if {walka.czas::%player%} is set: kill player send "&2McKop&f: &c%player% Wylogowal sie podczas walki!" to all players clear {walka.czas::%{attacker.who::%player%}%} clear {walka.czas::%player%} every 1 second: loop all players: if {walka.czas::%loop-player%} is bigger than 0: add -1 to {walka.czas::%loop-player%} if {walka.czas::%loop-player%} is 0: clear {walka.czas::%loop-player%} send "&2McKop&f: &aNie jestes juz w walce! Mozesz sie wylogowac!" to loop-player on death of player: clear {walka.czas::%{attacker.who::%player%}%} clear {walka.czas::%player%} on command: if player doesn't have permission "antylogout.*": if {walka.czas::%player%} is set: cancel event send "&2McKop&f: &7Podczas pvp nie mozna uzywac komend!"
Chodzi o to że po restarcie się buguje i gracze którzy wejdą są podczas walki i nie wiem dokładniej o co chodzi czy jest ktoś wstanie mi pomóc?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi