Szybki_Johny 2 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 Witam, mam problem z pluginem Citizens mam potzrebne pluginy: skRayFall, iConomy, Vault wszystko jest na zielono tylko plugin citizens jest na czerwono próbowałem już na wszystkie wersje Mam serwer na EnderChest i mam pakiet Spigot 1.7 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 Podaj resztę pluginów i logi z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szybki_Johny 2 Opublikowano 11 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) AutoSave AZrank BarApi ChestCommand Citizens ClearLag ColoedSign essentials essentialsspawn essentialschat frameprotect FirstprotectionZ Funnyguilds holographicdisplay Iconomy jaszczustone logit logout mh-api mh-drop motdmanager multiverse-core mycommand itemrenamer nocheatplus permissionsex protocolib skquery skRayFall script Timtheenchanter Treasure chest vanishnopocket vault shopkeeper wildscript worldborder worldedit worldguard xfreakrandomtp logi: //tak długi tekst dajemy w spoiler ~ Edytowane 17 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 21 minut temu, Szybki_Johny napisał: [20:40:22] [Server thread/ERROR]: [Citizens] v2.0.13-SNAPSHOT (build 1130) is not compatible with Minecraft v1.7.10 - try upgrading or downgrading Citizens. Disabling. Citizens nie jest kompatybilne z twoją wersją silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szybki_Johny 2 Opublikowano 12 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler nadal nie działa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szybki_Johny 2 Opublikowano 12 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 Ok już działa. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 13 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2016 Ten temat został przeniesiony do innego działu. Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szybki_Johny 2
Witam, mam problem z pluginem Citizens mam potzrebne pluginy: skRayFall, iConomy, Vault wszystko jest na zielono tylko plugin citizens jest na czerwono próbowałem już na wszystkie wersje
Mam serwer na EnderChest i mam pakiet Spigot 1.7 1.8
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi