gnomq 226 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Witam, napisze mi ktoś skrypt na otchłań? Po wpisaniu komendy /otchlan otwiera sie gui i tam gracze daja niepotrzebne itemy. Chyba każdy wie o co mi chodzi. Otchłań ma się otwierać co 3 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 226 Opublikowano 10 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 Dziena fejmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 przepraszam za odkop ale mam pytanie @up jeżeli masz taki skrypt to mógłbyś mi go podać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 6 godzin temu, _Ronald_ napisał: przepraszam za odkop ale mam pytanie @up jeżeli masz taki skrypt to mógłbyś mi go podać? jest to plugin zrobiony przez xVacum Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 derkuz1996 15 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) every 3 minutes: set {Otchlan} to true wait 50 second set {Otchlan} to false command /ustawotchlan: trigger: set {Otchlan.block} to location of player send "&cOtchlan zostala ustawiona!" to player command /otchlan: trigger: if {Otchlan} is true: show chest at {Otchlan.block} to player add drops to chest at {Otchlan.block} clear drops Edytowane 5 września 2016 przez derkuz1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 6 godzin temu, derkuz1996 napisał: every 3 minutes: set {Otchlan} to true wait 50 second set {Otchlan} to false command /ustawotchlan: trigger: set {Otchlan.block} to location of player send "&cOtchlan zostala ustawiona!" to player command /otchlan: trigger: if {Otchlan} is true: show chest at {Otchlan.block} to player add drops to chest at {Otchlan.block} clear drops Ale to nie zbiera itemow z ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomq 226
Witam, napisze mi ktoś skrypt na otchłań? Po wpisaniu komendy /otchlan otwiera sie gui i tam gracze daja niepotrzebne itemy. Chyba każdy wie o co mi chodzi. Otchłań ma się otwierać co 3 minuty.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi