Skocz do zawartości

MOJA TUBA #4 - NIE WPUŚCILI MNIE DO DOMU

Rekomendowane odpowiedzi

No, to oficjalnie jestem agistem (tytuł)

Nie wiem czy to syndrom mangozjeba czy co ale powoli moje życie przerysowuje na mangi (patrzę jednym okiem na normalny świat a drugim jakbym czytał z mangi.)

Akurat historyjka przydażyła się 30 minut temu, więc plz enjoy czytanie

A więc dzisiaj skończyłem Spajs and wilki, a jako że nie chce mi się pisać gwiazdek, zobaczcie sobie sami na oryginalny tytuł w #3.

Więc tak sobie wracam do domu i jestem cały haha hihi bo dzisiaj 3 tomy mang przeczytałem całe.

I akurat jestem przy furtce i próbuje otwierać drzwi. Ale co się okazuje drzwi są zamknięte. A jako, że nie wziąłem telefonu, no to sam nie wiedziałem co robić. Więc trzaskam się furtką. I tak z 20 razy około trzaskam / minutę, a oni pomimo otwartego okna dalej 0 reakcji. I ja mam takie no elo bo mi rodzice nie chcą otworzyć. Więc kurde nie wiem co robić, czy iść do Ewy, bo ogólnie Ewa to taka już po emeryturze sąsiadka i w sumie to często pomaga. Ale spostrzegłem otwarty balkon, więc się wspiąłem od ganku i weszłem na balkon. Zakończyła się tym że mame się na mnie wydarła ponieważ miałem przymierzyć buty czy nie za małe bo tak to mogłaby wymienić. I ogólnie teraz pozdrawiam bo teraz mam o 1 rozmiar za małe buty.

Już 4 opowieść mojego cudownego życia. Myślę, czy by czasem nie wykupić oferty "niccosaint manga +100 stron" aby zrobić z mych opowiastek mangę, ale myśle, że mnie tłum zmiażdży.

Pewnie jutro 4 opowieść, bo wybieram się na ciekawe regaty z których może zrobię recenzje żagli i ten tego.

BONUS: Czas na żarcik :D

Co potrafi otyły mężczyzna?
...
Wsadzić własny sutek w pępek

Także ten, no

Do jutra :hi2:

Wpis #5, 4.07, 21:37

https://skript.pl/temat/12185-moja-tuba-4-nie-wpu%C5%9Bcili-mnie-do-domu/

56 minut temu, Savorski napisał:

Myślę, czy by czasem nie wykupić oferty "niccosaint manga +100 stron" aby zrobić z mych opowiastek mangę, ale myśle, że mnie tłum zmiażdży.

Zależy, jak precyzyjna ma być ta manga :v

Może jeszcze wydrukować ją i wysłać pocztą, eh?

https://skript.pl/temat/12185-moja-tuba-4-nie-wpu%C5%9Bcili-mnie-do-domu/#findComment-86204

• Norbi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...