Skocz do zawartości

Moja Tuba #3 - Jestem złodziejem

Rekomendowane odpowiedzi

Już 3 opowieść. Mógłbym pisać te tytuły drukowanymi literami, ale wtedy całkowicie zamieniłbym się w agisa Kappa

Dzisiaj opowiem jak to Sav wszystkim robił loda.

Oczywiście takiego czegoś nie było, bo jeszcze tego nie było.

A więc jestem tak sobie dzisiaj u kolegi i robię mu feels like wjazd na chatę. 

Więc tak wchodzę do niego i mówi mi, abym wziął energetyki. A jako, że ja jestem takim sobie rzydem*, to po rzydowsku* nie biorę dwóch energetyków, tylko trzy. Więc wkładam do lewej kieszeni, i idę. A jako, że zostaje w domu do wtorku to czytam sobie jego mangi. A jako, że on miał taką ciekawą mangę o nazwie spajs end łulf** to czytam se już trzeci tom spajs end łulf. I tak czytam czytam i przeczytałem wkońcu tą mange. Ale jako, że mi się telefon wyładował, a pisałem z Libterem w pewnej sprawie to musiałem juz iść. No więc poszedłem równie kamuflując wielką przestrzeń w kieszeni. Noi mówię Kumplowi, że idę elo cześć pompa i wychodzę. Starałem się biec like bieg w payday'u i popijam tego energetyka pisząc tą historię.

To by było na tyle z tej historyjki z dzisiaj. Na discordzie znalazło się kilka osób, co nie wierzą w te historie, dlatego macie zdjęcie energetyka. Tymczasem ja się żegnam, hejos.

aLmjxnPh.jpg

* -specjalnie napisane

** - oryginalna nazwa - Spice and Wolf

Wpis #4, 3.07, 21:40 

https://skript.pl/temat/12169-moja-tuba-3-jestem-z%C5%82odziejem/

• Norbi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...