Savorski 176 Opublikowano 2 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2016 Postanowiłem zmienić nazwę z PogaRyb na moją tube. Bo czemu nie. Dzisiaj opowiem o mojej historii, która akurat wydarzyła się dzisiaj. Tak więc, wczoraj se nalałem na kolacje mleko i wsypałem płatki. Zaniosłem je na mój stoliczek, bo wiecie. Każdy mężczyzna musi mieć przy łóżku stoliczek, najlepiej biały. I tak sobie kładę to mleko na mój biały stoliczek i oglądam yt. Co się okazało zasnąłem. I tak się budze dzisiaj i tak patrze - o, mleko. I takie biorę łyka mleka wraz płatkami a tam takie kurde nie wiem jak to nazwać - maź z tych płatków? Więc tak myślę gdzie by to wylać. Więc idę do toalety i najlepiej to wylać do samej toalety Kappa. Nie wlewajcie mleka do bidetu bo sie bidet zatka. A jak już mówię o zatykaniu to wlewam to mleko do toalety a toaleta się zatyka. Więc kurde co tu robić. Noi biorę przepychacz i pcham iksde. Noi udało mi się przepchać na szczęście to mleko i jeszcze raz spłukałem toalete I się wtedy już nie zatkało. Więc taka fajna historia z dzisiejszego ranka, mam nadzieję, że się podobają wam moje wypociny. A więc to na tyle, endżoj Wpis #3 2.07, 11:22 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/12138-moja-tuba-2-zmi%C4%99kczone-p%C5%82atki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi