ModernDB 2 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! napisał by ktoś takie coś w skrypcie? kolega uważa że to jest możliwe więc chcę zobaczyć Wasze zdanie, i proszę o napisanie takiego czegoś, plugin posiadam, Ale nie współgra np. Z "Money" Jeszcze bym potrzebował na dostępne komendy dla graczy... Czyli wymieniam komendy np. /feed /god /gm 1 itp. I permissia jest do tego, Kto ją ma to do pozostałych komend oprócz tych wymienionych nie ma dostępu. I wyświetlają się 3 wiadomości jak ktoś nie ma uprawnień np. "nie masz uprawnien1", "Nie masz uprawnien2" i "nie masz uprawnien3"... Jeszcze "Tittle" czyli wiadomość wyświetlana na środku ekranu. na "Welcom" żeby sie wyświetlał tekst "przykładowy tekst" i pod tym wielkim tekstem "przykład"... Jeszcze jakieś BossBarapi które współgra z 1.7.10 spigot (1.7.x 1.8.x) Edytowane 1 czerwca 2016 przez ModernDB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JPlayer 3 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 16 godzin temu, ModernDB napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! napisał by ktoś takie coś w skrypcie? kolega uważa że to jest możliwe więc chcę zobaczyć Wasze zdanie, i proszę o napisanie takiego czegoś, plugin posiadam, Ale nie współgra np. Z "Money" Jeszcze bym potrzebował na dostępne komendy dla graczy... Czyli wymieniam komendy np. /feed /god /gm 1 itp. I permissia jest do tego, Kto ją ma to do pozostałych komend oprócz tych wymienionych nie ma dostępu. I wyświetlają się 3 wiadomości jak ktoś nie ma uprawnień np. "nie masz uprawnien1", "Nie masz uprawnien2" i "nie masz uprawnien3"... Jeszcze "Tittle" czyli wiadomość wyświetlana na środku ekranu. na "Welcom" żeby sie wyświetlał tekst "przykładowy tekst" i pod tym wielkim tekstem "przykład"... Jeszcze jakieś BossBarapi które współgra z 1.7.10 spigot (1.7.x 1.8.x) Ja uważam że w skrypcie nie da rady się takiego czegoś napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 napiszesz o co chodzi bo mi ten link sie nie laduje i nie wiem co mam pisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ModernDB 2 Opublikowano 3 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 To napisz pozostałe ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ModernDB 2
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
napisał by ktoś takie coś w skrypcie?
kolega uważa że to jest możliwe więc chcę zobaczyć Wasze zdanie, i proszę o napisanie takiego czegoś, plugin posiadam, Ale nie współgra np. Z "Money"
Jeszcze bym potrzebował na dostępne komendy dla graczy...
Czyli wymieniam komendy np. /feed /god /gm 1 itp.
I permissia jest do tego, Kto ją ma to do pozostałych komend oprócz tych wymienionych nie ma dostępu.
I wyświetlają się 3 wiadomości jak ktoś nie ma uprawnień np. "nie masz uprawnien1", "Nie masz uprawnien2" i "nie masz uprawnien3"...
Jeszcze "Tittle" czyli wiadomość wyświetlana na środku ekranu.
na "Welcom" żeby sie wyświetlał tekst "przykładowy tekst" i pod tym wielkim tekstem "przykład"...
Jeszcze jakieś BossBarapi które współgra z 1.7.10 spigot
(1.7.x 1.8.x)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi