EnderAdam 10 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Swoje servery Podaj w komentarzach swoj server i zaglosuj na jaki Hosting! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Ten temat został przeniesiony do innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 (edytowane) Żaden hosting z tych których podałeś nie jest godny jak dla mnie polecenia. Osobiście preferuję vps i dedyki. Co do tematu, to: Lvlup - vps OpenVZ, 80 zł/m za ~16384 MB ramu; Centrum danych: OVH - powinien pasować. Możesz wybrać też pakiet TNT diamond na fiberhost - 120 zł/m, nie jestem ci w stanie napisać teraz ile ramu etc. Ciao. To moja osobista opinia, każdy może mieć własne zdanie, ja ci nic nie narzucam. Edytowane 29 maja 2016 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Ja osobiście polecam enderchest dla osób które dopiero tworzą. @JimmClooou dobrze mówi najlepsze są VPS i dedyki. Aktualnie na enderchescie jest mega promocja. Sam posiadamdwa serwery na tym hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnderAdam 10
Swoje servery
Podaj w komentarzach swoj server i zaglosuj na jaki Hosting! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi